• home
 • video
 • pas verschenen

  Rock-'n-roll met Orica-GreenEdge in de Tour

  "You shook me all night long" met ex-geletruidrager Daryl Impey.

  De Australische wielerploeg Orica-GreenEdge gaat de rustdag van de Tour in op de tonen van AC/DC. Eddy Merckx, Philippe Gilbert én de buschauffeur spelen mee in de clip. Rock-'n-roll! Het is eens iets anders dan hun vorige videoclip (zie onderaan).

  Orica-GreenEdge mag terugblikken op een uitstekend begin van de Tour. De Australiërs kleurden de eerste week met een ritzege voor Simon Gerrans, winst in de ploegentijdrit en gele truien voor Gerrans en Daryl Impey.

  Ook de buschauffeur van Orica-GreenEdge haalde het nieuws. De arme man reed zich vast op de finish van de eerste etappe.

  De renners van Orica zijn niet aan hun proefstuk toe. We halen graag hun "Call me Maybe"-filmpje nog eens boven.