• home
 • video
 • pas verschenen

  Trouwe soldaat Hasi krijgt beloning

  Besnik Hasi (l) vormt een succesvolle tandem met John van den Brom.

  Besnik Hasi heeft een nieuw contract ondertekend bij Anderlecht, tot 2015. "Hij is vertrouwd met de ziel van de club", zegt manager Herman Van Holsbeeck.

  "Uit het aanbod blijkt veel eerbied voor mijn werk", zegt de 41-jarige Besnik Hasi, die al sinds 2008 assistent is. "Anderlecht is een correcte club, met duidelijke sportieve doelstellingen waar ik me in kan vinden. Ik wil de club en de collega's dan ook bedanken voor de samenwerking."

  "Hasi is een belangrijke schakel in de technische staf", zegt manager Herman Van Holsbeeck. "Bovendien is hij de voorbije jaren gegroeid in zijn vak en is hij vertrouwd met de voetbalziel van de club."

  "De rijke ervaring als speler en zijn drang om zich voortdurend te verbeteren, maken van Besnik een waardevolle medewerker. Dat mocht beloond worden."

  Ook voor Emmerechts doet Anderlecht "een inspanning"

  Ook Geert Emmerechts, de trainer van de beloften, kan binnenkort een nieuwe overeenkomst tekenen. "Ook voor hem doen we graag een inspanning", zegt Van Holsbeeck. "Hij fungeert als verbindingsman tussen de jeugdopleiding en het fanion team. Die rol heeft hij goed ingevuld."