• home
 • video
 • pas verschenen

  Real viert met 0-5, goal Belg deert Atletico niet

  Ronaldo scoort weer twee keer.

  Een dag na de 5-0 van Barcelona scoorde ook Real vijf keer, bij Mallorca. Zaterdag vestigde Messi records, Ronaldo deed hem dat na: met twee goals scoorde de Portugees in acht opeenvolgende matchen van Real. Atletico Madrid blijft dan weer naast Barça aan de kop, ondanks een goal van Roland Lamah.

  Bij Real kreeg de Argentijn Higuain in de spits de voorkeur op de Fransman Benzema en hij bedankte met twee goals, net als Cristiano Ronaldo. Invaller Callejon maakte de 5-0. Mallorca beleefde "un jour sans". Het stapelde de defensieve fouten op.

  Atletico won voor de achtste keer op rij en blijft met Barça op kop. Tegen de laatste, Osasuna, scoorden Miranda en Garcia de logische 2-0. Roland Lamah (ex-Anderlecht/foto) kon Courtois vloeren met een schot (2-1). Maar Falcao zorgde met zijn tiende competitiedoelpunt voor zekerheid: 3-1.

  Atletico won in de Primera Division nu al acht keer op een rij. "Dat bewijst hoe sterk we wel zijn. We moeten zo blijven spelen", zegt trainer Diego Simeone.

  In de stand hebben Barcelona en Atletico 25 punten, Real volgt als vierde op acht punten. Daar tussenin hangt Malaga op zeven punten van het leidersduo.