• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mourinho tegen Balotelli: "Geen rood a.u.b."

  José Mourinho (r) over Mario Balotelli: "Hij was een en al lol."

  José Mourinho kan een boek schrijven over zijn periode als coach van Mario Balotelli bij Inter. Op de Amerikaanse nieuwszender CNN vertelt de Portugese topcoach een anekdote over de Italiaanse voetballer.

  "Over Mario Balotelli kan ik een boek van 200 pagina's schrijven, een komedie. Hij was een en al lol", begint José Mourinho zijn verhaal over het enfant terrible.

  "We speelden met Inter Champions League bij Roebin Kazan. Mario had geel gepakt in de 42e minuut en mijn andere aanvallers waren geblesseerd. Tijdens de rust heb ik 14 van de 15 minuten alleen met Mario gepraat: "Ik kan je niet vervangen, concentreer je op de bal en laat je niet opnaaien." Minuut 46: rood voor Mario", lacht Mourinho.

  Mourinho dikt het verhaal graag aan, want om correct te zijn: Balotelli pakte geel in de 20e minuut en pakte rood op het uur. Inter (met Eto'o de hele match in de ploeg) speelde 1-1 gelijk in Kazan.