• home
 • video
 • pas verschenen

  Koster: "Zo zie je maar, het kan snel gaan"

  Hernan Losada is weer de prins van weleer op het Kiel.

  Na vier zeges op rij staat Beerschot plots in de top zes. Coach Adrie Koster wil vooral met beide voetjes op de grond blijven. "Laten we de winterstop afwachten", zegt de Nederlander.

  Beerschot startte dramatisch aan het seizoen, met een 1 op 12. Adrie Koster bleef zijn filosofie trouw en dat loonde. Een 12 op 12 en een vijfde plaats volgden. Zaterdag trekt Beerschot naar Bergen.

  "Het is te vroeg om te zeggen of wij thuishoren in de top zes", zegt Koster in de kranten. "Laten we de winterstop afwachten. We zitten in de flow, al dwingen we dat ook ergens af. Deze positie in de stand geeft ons in elk geval rust."

  "Zo zie je maar hoe snel het kan gaan, na 1 op 12. Dit geeft ons de tijd om voort te bouwen en met een prettig gevoel naar boven te kijken. Maar ook niet meer dan dat. Onze belangrijkste opdracht is om te blijven voetballen."