• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Club: "Profiteren van gunstige bekerloting"

  Bij Club Brugge spreken ze van een heel goeie loting, bij Standard zijn ze dan weer helemaal niet tevreden met hun uitmatch in Moeskroen. "We hebben de moeilijkste loting van alle topclubs."

  Jacques De Nolf, de secretaris-generaal van Club Brugge, was in zijn nopjes na de bekerloting van zijn team. "We hoeven Zaventem niet te vrezen in de 1/16e finales en daarna wacht ons een mooie affiche tegen Cercle Brugge."

  "Het belangrijkste is misschien wel dat we onze eerste twee matchen thuis spelen. Ik zou liegen als ik dit een slechte loting zou noemen. Het is nu aan de spelers om van deze gunstige uitgangspositie te profiteren."

  Vreugde bij Club Brugge, maar frustratie bij Standard. "Van alle topclubs hebben wij met een uitmatch in Moeskroen de moeilijkste loting", zegt Christian Theus. "Die club is momenteel erg succesvol. Ze werden vorig seizoen kampioen in derde  klasse en staan nu weer aan de leiding in tweede klasse. Ik had toch liever tegen pakweg Koksijde gespeeld."