• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Haalt Lierse Ahmed Hassan terug naar België?

  Ahmed Hassan (l) is Egyptisch recordinternational.

  Lierse-voorzitter Maged Samy probeert Ahmed Hassan te verleiden. De Egyptenaar wil weg bij zijn club Zamalek en heeft een aanbieding van Lierse. "Dat kan een mooie oplossing zijn."

  Lierse-voorzitter Maged Samy is een grote fan van de Egyptische recordinternational. Hij is ook goed bevriend met Hassan (ex-Anderlecht) en zou hem volgens Het Laatste Nieuws een aanbod gedaan hebben.

  Hassan is niet tevreden bij zijn huidige Egyptische club Zamalek. "Ik ga het bestuur vragen om mijn contract te ontbinden", verklaart de 37-jarige middenvelder in de Egyptische pers. "Dat lijkt me het beste voor beide partijen."

  Het is nog niet duidelijk wanneer de Egyptische competitie zal beginnen. Door de instabiele politieke situatie ligt het voetbal er al maanden stil en dat zint Hassan niet. "Ik wil graag voetballen. Bovendien word ik al 14 maanden niet meer betaald door Zamalek. Ik heb een aanbieding van Lierse en dat kan een mooie oplossing zijn. Ik verlang opnieuw naar sportieve zekerheid. Ik reken dus op begrip van Zamalek."

  Lierse liet na de wedstrijd tegen AA Gent al verstaan dat het op zoek zou gaan versterking voor het middenveld.