• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Hazard: "Samen met Thorgan bij de Duivels"

  Het is de eerste keer dat de broers Hazard in dezelfde club spelen.

  De broers Eden en Thorgan Hazard spelen samen bij Chelsea. Het is de eerste keer dat de broers in dezelfde club voetballen. Eden heeft grootse plannen.

  Sinds enkele weken heeft Eden Hazard (21) gezelschap gekregen van zijn broer Thorgan (19) bij Chelsea.

  Eden was de afgelopen weken op stage met de CL-winnaar in de Verenigde Staten. Ondertussen plukte Chelsea zijn broer Thorgan weg bij Lens. Hij traint tot nu toe bij de beloften van de Engelse club. "Het is de eerste keer dat we in dezelfde club spelen", zegt Eden.

  "Mijn broer is een ander type speler dan ik. Hij dribbelt minder, maar strooit met passes in het middenveld. Thorgan is een echte nummer 10, maar kan ook op de flanken uit de voeten. Hopelijk spelen we snel samen, bij Chelsea én de nationale ploeg."