• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Blanc: "Maak me geen zorgen om Cabaye"

  Trainer Blanc feliciteert Cabaye na zijn puike prestatie tegen Oekraïne.

  Frankrijk won gisteren overtuigend met 0-2 van Oekraïne. De tweede goal was er één op naam van Yohan Cabaye, die daarna het veld verliet met pijn in zijn dij. Bondscoach Blanc evalueert zijn situatie.

  Cabaye legde na een uur de 0-2-eindstand vast tegen Oekraïne, maar werd niet veel later naar de kant gehaald voor M'Vila. Uit voorzorg, zo blijkt.

  "Yohan had op training al een pijnscheut gevoeld achteraan in z'n dij en voelde die tijdens de match opnieuw. Daarom was het verstandig om niet door te spelen", verduidelijkt bondscoach Laurent Blanc. "Ik maak me er geen zorgen over, maar we moeten waakzaam blijven."

  Dinsdag speelt Frankrijk zijn laatste groepsmatch tegen Zweden. Of Cabaye erbij zal zijn, is een vraagteken.