• home
 • video
 • pas verschenen

  Jorgacevic: "Ik was nog geen 100% bij Club"

  Jorgacevic ziet nog groeimogelijkheden voor zichzelf en het team.

  Zondag speelt Bojan Jorgacevic zijn tweede Brugse derby. De Servische Club-doelman is in Het Nieuwsblad kritisch voor zichzelf. "Ik was nog niet top, er is zeker nog marge tot verbetering", zegt Jorgacevic.

  De 30-jarige Jorgacevic maakte uitgerekend in de vorige Brugse derby zijn debuut voor Club Brugge na zijn veelbesproken overstap van AA Gent. Sindsdien liet de doelman zich af en toe op foutjes betrappen.

  "Ik heb tijd nodig gehad om me aan te passen", zegt Jorgacevic. "Het is niet simpel om in het midden van een seizoen bij een club aan te komen. Ik haalde wel een goed niveau, maar was nog geen 100%. Er is nog marge tot verbetering."

  "In het begin kwam ik nerveus op het veld, omdat ik me wilde bewijzen. Daar heb ik met mensen van de club over gepraat en nu voel ik die stress minder. Mijn vormpeil gaat omhoog, richting het beste. Net als dat van het hele team."

  Over de titelkansen van Club wil Jorgacevic zich nog niet uitspreken. "We moeten nu gewoon zes op zes halen in de laatste twee wedstrijden. Als we dan in de play-offs de helft van onze wedstrijden winnen, maken we een grote kans. De titelstrijd zal beslist worden met één of twee punten verschil."