• home
  • video
  • pas verschenen

    "El Ghanassy moet dringend volwassen worden"

    In tegenstelling tot vorig seizoen wil AA Gent in de play-offs meedoen voor de prijzen. Bernd Thijs rekent daarvoor ook op woelwater Yassine El Ghanassy, die bijna opnieuw fit is na klierkoorts.

    "Yassine is een goeie jongen met een gouden hart, maar hij moet dringend volwassen worden", zegt Thijs in Voetbalmagazine. "Vooral in de transferperiodes spelen er dingen in zijn hoofd en dan is hij helemaal in de war. Hij zou dat zelf moeten kunnen beheren."

    El Ghanassy is bijna weer fit na klierkoorts en moet Gent mee aan Europees voetbal helpen. "Dat blijft het doel, ik zou niet weten waarom we dat moeten bijstellen", aldus Thijs. "We staan er op dit moment heel goed voor. Over de titel spreken we hier niet. Het zou dom zijn om onszelf extra druk op te leggen."