• home
 • video
 • pas verschenen

  Malisse en Darcis zijn out op Indian Wells

  Steve Darcis maakte het in de laatste set bij een 5-3-voorsprong niet af.

  Op het tennistoernooi van Indian Wells zijn alle Belgen uitgeschakeld. Xavier Malisse verloor kansloos van de Tsjech Radek Stepanek. Steve Darcis maakte het de Oekraïner Aleksandr Dolgopolov moeilijk, maar verloor in drie sets.

  Darcis, nummer 71 van de wereld, heeft net niet voor een stunt(je) gezorgd tegen de nummer 21. Al in de eerste set had Dolgopolov door dat het niet makkelijk zou worden. Het kwam tot een tiebreak en die won Darcis met 15-13.

  Dolgopolov pakte de tweede set met 6-3, maar in de derde set dreef Darcis zijn tegenstander in het nauw. Bij een 5-3-voorsprong serveerde Darcis voor de wedstrijd, maar Dolgopolov hield stand en won de set nog met 7-5.

  Xavier Malisse was niet opgewassen tegen Radek Stepanek. De 28e van de wereld gunde onze landgenoot maar drie spelletjes: 6-2 en 6-1.