• home
 • video
 • pas verschenen

  Enkel houdt Azarenka van tenniscourt in Dubai

  Victoria Azarenka komt niet in actie in Dubai.

  Victoria Azarenka, de nummer 1 van de wereld, zal niet in actie komen op het WTA-toernooi van Dubai. De Wit-Russische laat verstek gaan met een enkelblessure.

  Victoria Azarenka blesseerde zich vorige week in de halve finales in Qatar. Ondanks de blessure slaagde ze er toch nog in het toernooi te winnen. Azarenka wil haar enkel nu een paar dagen rust gunnen en van de gelegenheid gebruik maken om wat tijd door te brengen met haar familie.

  "Vorige week in Qatar heb ik in de finale door de pijn heen gespeeld.  Ik heb pijnstillers genomen, maar mijn enkel doet nog altijd pijn. Ik ben uiteraard heel ontgoocheld, maar dit hoor bij topsport. Ik moet hier gewoon mee leren omgaan. Ik neem nu enkele dagen vrij in de hoop dat het dan beter is", zei de nummer 1.

  Azarenka was in Dubai vrij in de eerste ronde. De Australische Dellacqua, die sneuvelde in de kwalificaties, neemt Azarenka's plaats in als "lucky loser".