• home
 • video
 • pas verschenen

  Seppe Smits haalt het podium in Davos

  In Davos, in Zwitserland, is Seppe Smits afgelopen weekend derde geworden in de Big Air competitie. Door een sneeuwstorm waren de kwalificaties en de halve finales op een kleinere jump. Met deze derde plaats schuift Smits op naar de vijfde plaats in het algemene TTR-klassement.

  Mark McMorris (Can) won de "6Star Big Air"-competitie bij de  mannen. Eric Willet (VS) en Seppe Smits eindigden als tweede en derde, maar het verschil was klein.

  De TTR World Snowboard Tour is het grootste snowboardkampioenschap naast het officiële FIS. Op 4 februari wordt in Innsbruck de laatste manche gehouden. Daar zal dan ook de TTR Big Air kampioen bekend zijn.

  Het verslag van deze wedstrijd kunt u zondag bekijken in "Sporza op zondag", op Canvas.

  Lees meer op de site van de TTR World Tour