1. 14' - Doelpunt - Son Heung-min (0 - 1)
  2. 89' - Doelpunt - Carlos Vinícius (1 - 4)
UEFA Europa League - speeldag 1 - 18/02/21 - 18:56
89'
Carlos Vinícius
1 - 4
89'

Tottenham lijkt na zijn heenmatch in de Europa League al klaar met Wolfsberger AC. De ploeg van José Mourinho scoorde voor de pauze al drie keer. Gareth Bale was goed voor een goal en een assist. Dat was voor hem in het shirt van Tottenham al van 2013 geleden.

De naam van Gareth Bale was de verrassing van Mourinho in de basiself. En het was een gok die goed uitpakte. De spits schilderde na een kwartier een bal op het hoofd van Son en die kopte de opener binnen.

En de avond werd nog beter voor de Welshman want nog eens een kwartier later scoorde hij ook zelf. Het was pas de eerste keer sinds april 2013 dat hij bij Tottenham nog eens goed was voor een doelpunt en een assist.

Na de derde treffer van Moura leek Tottenham al voor de rust zijn schaapjes op het droge te hebben, maar na de pauze gaven de bezoekers ook een strafschop weg. Uiteindelijk bleek de tegentreffer niet genoeg voor de Oostenrijkers om echt weer in de match te komen.

Vinicius legde de eindstand vast en zo staan de Londenaars al met anderhalf been in de volgende ronde.