Duivelsblog. Herbeleef de 2e trainingsdag van de Rode Duivels in Tubeke

  Voor de Rode Duivels is het vandaag de tweede dag van hun trainingskamp in de aanloop naar het EK. Op deze pagina volgen we al het nieuws uit Tubeke op de voet.

  Bekijk hieronder beelden van de tweede trainingsdag van de Rode Duivels

  Rode Duivels - 1 juni

  1. 17 uur 59.
  2. 17 uur 53.
  3. 15 uur 31.
  4. 13 uur 45. Eden Hazard traint apart, Doku en Castagne staan klaar.

   Eden Hazard traint apart, Doku en Castagne staan klaar

  5. 12 uur 29.
  6. 12 uur 11.
  7. 12 uur 10.
  8. 12 uur 10.
  9. 11 uur 36.
  10. Weer een dag dichter bij zijn comeback: Witsel traint mee met de groep. 11 uur 22.
  11. 11 uur 12. Hazard ontbreekt op groepstraining, Witsel wel aanwezig. Geen verrassing: Eden Hazard ontbreekt op de groepstraining. De Rode Duivel kondigde gisteren zelf al aan op het persmoment dat hij nog last heeft aan het dijbeen. Axel Witsel is wel op de afspraak. .
  12. 10 uur 56. Einde persconferentie, tijd voor de training. Ook het vragenrondje voor Timothy Castagne zit erop. De verdediger haast zich nu naar zijn ploegmaats, die om 11 uur een trainingsessie afwerken. Voor het eerst met open deuren - wel maar een kwartiertje - voor de pers. Hou u dus klaar voor meer foto- en videomateriaal van de Duivels. .
  13. Castagne: "Mijn favoriete positie blijft de rechterflank". 10 uur 53.
  14. 10 uur 46. Ambitieuze Castagne: "Ik wil titularis zijn". Aan ambitie geen gebrek bij Timothy Castagne. "Zonder arrogant te willen zijn: ik wil titularis zijn op het EK. Kijk, het is moeilijk om te zeggen dat ik beter ben dan een ploegmaat, Thomas Meunier in dit geval. Het wordt sowieso een moeilijke keuze voor de coach. Als ik op de bank start, zal ik er staan wanneer de coach me nodig heeft." .
  15. 10 uur 45. Het is moeilijk om zo'n lange tijd niet met je familie samen te zijn. ik hoop dat we ze toch nog één dag kunnen zien. Timothy Castagne over de "bubbel".
  16. 10 uur 41. Castagne: "Ik was zoals een spons". Net als Jérémy Doku begon ook Timothy Castagne dit seizoen aan een nieuwe uitdaging. De flankverdediger kende een geslaagd seizoen bij Leicester. "De Premier League is veel intenser van de Serie A. De duels zijn fysieker. Het was wel niet evident. Door veel blessures moest ik op 3 à 4 verschillende posities spelen. Ik probeerde een spons te zijn en zoveel mogelijk op te steken." .
  17. 10 uur 40. Tijd voor Castagne. Jérémy Doku ruimt plaats voor Timothy Castagne. De verdediger van Leicester maakt zich klaar voor de vragen van de pers.  .
  18. Al helemaal geïntegreerd: Doku toont trots zijn gepersonaliseerd telefoonhoesje. 10 uur 38.
  19. 10 uur 30. Doku: "Ben zelfzekerder geworden". Zijn stap naar de Franse Ligue 1 heeft Jérémy Doku naar eigen zeggen goed gedaan. "Je speelt er tegen grotere ploegen en spelers dan in de Belgische competitie. Als je merkt dat je het niveau aankunt, kom je ook zelfzekerder naar de nationale ploeg." .