RvV-renners voorstellen is cadeautjes krijgen (als je Linde Merckpoel heet)

  Elegante jongens, die wielrenners. Linde Merckpoel kan er over meespreken.

  Linde Merckpoel en Jonas Maes hebben zondag in alle vroegte de ploegen voorgesteld die even later van start gingen in de Ronde van Vlaanderen. Zaterdag was Linde jarig en binnenkort bevalt ze. Het sein voor enkele attente renners om de VRT-werkneemster te verrassen met een paar cadeautjes. 

  "Het is een speciale dag, een hoogdag", zei Julien Vermote toen hij met zijn Cofidis-maats op het rennerspodium reed in Antwerpen.

   

  "Ik ben zeer gemotiveerd om me vandaag te tonen. Dit zijn de koersen waar je het voor doet. En, Linde, ik heb iets bij voor jou!"

   

  Linde: "Oh, een pakske! Zo lief! Moet ik het nu opendoen? Vind ik altijd leuk..."

   

  "Het was trouwens gisteren mijn verjaardag. Oooh, een drinkbus, speciaal gemaakt voor mij, een koersklakske en een brief. Die zal ik later eens lezen..."

  "Linde, ik heb iets bij voor jou" (na 1'27"):

  "Omdat je jarig was en zwanger bent"

  De jongens van Elegant-Quick Step hadden ook aan Linde gedacht. Yves Lampaert en Linde kennen elkaar goed, aangezien Linde meter is van Lampaerts trainingsgroepje De Melkerie.

   

  Yves Lampaert: "Linde, ik heb een verrassing voor jou. Aangezien je gisteren jarig was en je zwanger bent: proficiat!"

   

  Linde: "Merci, veel succes, mannen! Ah, ik moet het nu opendoen? Oooh, een heel mooi rompertje, met "Flandrienne, born to ride cobbles" erop. Super!" 

  Het rompertje voor Linde (na 3'48"):