Coronakilo's bij Balotelli: Brescia past gewicht van spits aan naar 99,8kg

    De vechtscheiding tussen Mario Balotelli en zijn club Brescia heeft een nieuw dieptepunt bereikt. De Italiaanse ploeg zet de spits op de clubwebsite in zijn hemd. Brescia paste de informatie over Balotelli aan naar de actuele situatie en schrijft dat hij nu bijna 100 kilogram weegt. Een poging om zijn professionele houding in vraag te stellen. 

    Mario Balotelli traint al weken alleen want hij is niet meer welkom bij de groepstrainingen van Brescia. Club en speler slingeren met verwijten naar elkaar en Brescia nam ook al juridische stappen tegen Balotelli en zijn manager.

     

    De hele soap krijgt nu een extra wending. Enkele oplettende fans merkten op dat Brescia de info over Balotelli op de website een update heeft gegeven. De spits van 1,90 meter weegt nu volgens Brescia bijna 100 kilogram. Hij zou zo ongeveer 8 kilo overgewicht meezeulen. De waarheid? Of een manier om zijn professionalisme in twijfel te trekken?

    Alles over de soap tussen Brescia en Balotelli