• home
 • video
 • pas verschenen

  Mohamed Salah neemt deel aan zijn eerste groepstraining

  Salah met opgetrokken broekje tussen zijn ploegmaats.

  Egypte heeft vandaag op zijn training Mo Salah mogen verwelkomen. Salahs schouderblessure is duidelijk aan de beterhand, maar de medische staf van zijn land doet nog geen uitspraken over zijn beschikbaarheid.

  Salah blesseerde zich op 26 mei in de finale van de Champions League na een onorthodoxe charge van Real Madrid-verdediger Ramos. De aanvaller van Liverpool moest het veld verlaten, meteen rezen grote vragen bij zijn fitheid voor het WK.

   

  Vandaag heeft Salah voor het eerst geparticipeerd in een groepstraining van Egypte, dat in Grozny bivakkeert. Toch blijft een lichte waas van mysterie rond zijn fysieke toestand hangen.

   

  "Het herstel van Salah vordert goed, maar er is nog niks definitiefs beslist over zijn beschikbaarheid voor de ploeg. We volgen zijn situatie uiteraard nauwgezet op en zullen pas op het laatste moment beslissen over zijn aantreden", klinkt het bij de Egyptische bond.

   

  Vrijdag speelt Egypte zijn eerste wedstrijd op het WK. Uruguay is de tegenstander. 

  Foto's van de training: