• home
 • video
 • pas verschenen

  Zoon van Dante Brogno moet nieuwe goalgetter worden op het Kiel

  Brogno komt over van het gedegradeerde Sparta Rotterdam.

  Beerschot Wilrijk heeft met Loris Brogno zijn vierde transfer voorgesteld. De 25-jarige spits komt over van Sparta Rotterdam dat nog maar pas degradeerde uit de Eredivisie. Hij tekende op het Kiel voor drie seizoenen, met een optie op nog een extra jaar.

  Loris Brogno verliet in 2015 de Belgische velden en trok naar Sparta Rotterdam. In zijn drie seizoenen bij de club scoorde hij 27 doelpunten. Dit seizoen eindigde voor Sparta met de degradatie maar Brogno daalt niet mee. De Nederlandse club wou de spits nochtans houden, maar hij trekt naar Beerschot Wilrijk.

   

  "Ik kon ook naar een aantal clubs uit 1A maar ik geloof echt in het project van Beerschot Wilrijk", vertelt de zoon van ex-voetballer Dante Brogno op de clubwebsite. "Ik wil helpen om deze club naar het hoogste niveau te brengen. Het feit dat ik zowel op de flank als centraal kan uitgespeeld worden, is een bonus."