• home
 • video
 • pas verschenen

  Lil Wayne lacht speciale tanden bloot bij zege van Houston tegen Golden State

  Lil Wayne was een van de toeschouwers in Houston.

  In de tweede finalewedstrijd van de Western Conference heeft Houston de Golden State Warriors met een kluitje in het riet gestuurd. De titelverdediger verloor met 22 punten.

  In de reguliere competitie toonde Houston zich het beste team van de NBA en dat gezicht lieten de Rockets ook vannacht zien. De Warriors kregen een lesje in bescheidenheid. Bij Houston waren James Harden en Eric Gordon de grote roergangers met ieder 27 punten.

  Golden State kon op een beresterke Durant rekenen (38 punten), maar de Rockets wisten wel de driepunters van Curry en Thompson aan banden te leggen. Met 3 geslaagde pogingen op 12 van de twee laatstgenoemden bleef de schade op dat vlak beperkt.

  Door de 127-105-overwinning van Houston staat het in de finale tegen Golden State 1-1 na 2 duels. "We zijn de hele match overklast", klaagde Warriors-coach Steve Kerr. "We hebben de problemen grotendeels over onszelf afgeroepen. Op deze nederlaag valt niks af te dingen."

  Curry staat er beteuterd bij na de nederlaag van zijn team:

  Rapper Lil Wayne bekeek het spektakel in Houston:

  Video-tweets:

  De Rockets genieten na: