• home
 • video
 • pas verschenen

  U vindt dat Ethan Horvath nu in doel moet bij Club Brugge

  Ethan Horvath mag van de Sporza-surfer nog eens zijn kans krijgen.

  Kenneth Vermeer is out voor de rest van het seizoen en dus zit Club Brugge-coach Ivan Leko alweer met een keepersdilemma. De Sporza-surfer dient hem graag van advies en vindt dat Ethan Horvath zondag onder de lat moet staan tijdens Anderlecht-Club Brugge.

  Vermeer out, Horvath in

  Kenneth Vermeer begon zijn periode bij Club Brugge met een blunder, maar de Nederlander herpakte zich snel en werd de onbetwiste titularis in het Brugse doel. Een opluchting voor Club-coach Ivan Leko, want een keepersprobleem in play-off 1 kon de Kroaat missen als kiespijn.

  Na de 2e speeldag in die play-offs sloeg het noodlot dan toch nog toe.  Door een spierblessure komt Vermeer dit seizoen niet meer in actie, het is zelfs twijfelachtig of hij ooit nog in een Club-Brugge-shirt te bewonderen zal zijn.

  Door het afhaken van Vermeer moet Leko opnieuw kiezen tussen 3 doelmannen, die eerder al zijn kansen niet grepen: Ethan Horvath, Vladimir Gaboelov en Guillaume Hubert. Waar Sporza-analist Geert Devlieger denkt dat de man met de beste vorm de grootste kans maakt om 1e doelman te worden, kiest de Sporza-surfer eieren voor zijn geld: Ethan Horvath moet zondag in het Astridpark het doel van Club Brugge verdedigen.

  Wie moet er nu in doel bij Club Brugge?

  1. Ethan Horvath - 60%
  2. Vladimir Gaboelov - 24%
  3. Guillaume Hubert - 16%

   

  Stemmen: 21.661

  Nu Vermeer out is, heeft Leko nog keuze uit 3 keepers