• home
 • video
 • pas verschenen

  QUIZ: zou u tickets bij Cercle Brugge kunnen kopen?

  Zou u het stadion van Cercle Brugge mogen betreden?

  Cercle Brugge en Beerschot Wilrijk bikkelen zaterdagavond om de promotie naar eerste klasse. Ook heel wat Beerschot-fans willen de tweede finalematch in het Jan Breydelstadion bijwonen, maar Cercle Brugge probeert hen te slim af te zijn met een klein "examen". Zou jij slagen voor de test?

  Cercle Brugge stelt 1.400 tickets ter beschikking voor de Beerschot-fans, maar sommige Beerschot-supporters proberen toch nog langs de ticketing van Cercle Brugge aan kaartjes te geraken.

  Om Beerschot-fans uit de Cercle-vakken te houden durven de medewerkers van de ticketdienst de parate Cercle-kennis van hun potentiële kopers te testen.

  "Als er twijfels zijn, dan stellen we soms weleens een vraag", bevestigt CEO Marc Vanmaele. "Enkele kopers zijn al door de mand gevallen, al blijft het beperkt."

  "Voor ons blijft de veiligheid prioritair. Ik kan sommige Beerschot-fans ook een tip geven: volgens onze informatie zijn er nog maar 400 van de 1.400 tickets aan de man gebracht. Geïnteresseerden kunnen dus beter naar het Beerschot-secretariaat gaan voor tickets."

  Neem de proef op de som: hoe goed kent u Cercle Brugge?