• home
 • video
 • pas verschenen

  Beerschot-fans kunnen finalematch op groot scherm in eigen stadion bekijken

  Beerschot Wilrijk won gisteren de heenmatch met 1-0.

  Beerschot Wilrijk telt af naar de tweede finalematch tegen Cercle Brugge. 1.400 Beerschot-fans mogen de trip naar Jan Breydel maken, maar de mogelijke kampioen uit 1B zet de poorten van zijn eigen stadion eveneens open.

  Beerschot Wilrijk kreeg 1.400 tickets voor het bezoekersvak in het Jan Breydelstadion. De vraag is uiteraard veel groter dan het aanbod, maar Beerschot Wilrijk zal zaterdagavond een groot scherm plaatsen in het Olympisch Stadion.

  Tribune 3 wordt geopend voor de supporters. Zo'n 4.500 fans zullen de match op een groot scherm van 100 m² kunnen bekijken. Het evenement is gratis, maar een toegangsticket is wel noodzakelijk.