• home
 • video
 • pas verschenen

  Zidane: "Ik wil zo lang mogelijk bij Real Madrid blijven"

  Hoeveel krediet heeft Zidane nog bij Real Madrid?

  Het wisselvallige seizoen van Real Madrid doet ook de stoel van Zinédine Zidane wankelen. In de Spaanse pers wordt voortdurend gespeculeerd over een vertrek van de Franse coach, maar Zidane counterde op een persconferentie. "Ik zal sowieso strijden", klinkt het.

  Zinédine Zidane ligt tot 2020 onder contract, maar de matige prestaties van dit seizoen zouden weleens vroegtijdig een einde kunnen betekenen van het tijdperk van Zidane bij Real Madrid.

  "Ik ben hier nog altijd en ik ben blij om hier te zijn", vertelde Zidane vandaag op een perspraatje. "Ik ben nog altijd gepassioneerd. Ik ben nog jong en dat is belangrijk. En ik ben nog niet zo lang trainer. Dat is ook belangrijk."

  "Mijn passie en mijn enthousiasme zijn nog altijd aanwezig. Ik weet wat Real eist, maar ik zal sowieso strijden. Ik wil hier zo lang mogelijk blijven."