• home
 • video
 • pas verschenen

  Beerschot Wilrijk last teambuilding in om tij te keren: "Focus op finalematchen"

  Beerschot Wilrijk werkt deze week aan de samenhorigheid.

  Beerschot Wilrijk wint in de 2e periode niet meer van welk hout pijlen maken. Om toch nog op tijd de goeie vorm te vinden voor de promotieclash grijpt coach Marc Brys in. "We gaan vandaag en morgen op teambuilding. De spelers weten zelf nog niet wat we zullen doen en waar we heen gaan."

  Beerschot Wilrijk wist de 1e periode te winnen, maar kon in de 2e nog maar 4 keer winnen. Met de nakende finale om de promotie gooit Marc Brys het roer om. De normale trainingen worden geschrapt en vervangen door een tweedaagse teambuilding.

  "Ook voor de spelers is het nog een verrassing waar die zal plaatsvinden, in het binnen- of buitenland. Er zullen in ieder geval geen gewone voetbaltrainingen op het programma staan."

  "Aan de hand van een resem activiteiten zullen we werken aan saamhorigheid en het groepsgevoel. Noem het gerust de volgende stap in de voorbereiding op de finalewedstrijden."

  "Terugval omdat we in de eerste periode heel diep zijn gegaan"

  Marc Brys had het dipje na de periodetitel overigens verwacht. "Niet dat ik het ingecalculeerd had, maar we hadden er wel rekening mee gehouden. We zijn in de eerste periode fysiek en mentaal heel diep gegaan. Daar hebben we de voorbije weken een terugval van gekregen."

  "Omdat die finalewedstrijden al in de hoofden van de spelers zat, hinkten velen op 2 gedachten. Dat is ten koste gegaan van het goeie voetbal en het puntengewin."

  "Maar vanaf nu concentreren we ons voluit op die finalematchen. Daar kadert deze teambuilding perfect in."