• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Sporza zendt bekerclash tussen KV Oostende en Standard uit

  KV Oostende - Standard wordt live uitgezonden op Canvas.

  Sneeuw of geen sneeuw, dinsdag en woensdag staat er bekervoetbal op het menu. Bij Sporza zit u op de eerste rij om KV Oostende-Standard te volgen op alle kanalen: Canvas, livestream en tekstupdates op sporza.be.

  Vanavond (20u) trappen KV Kortrijk en AA Gent de kwartfinales van de Croky Cup op gang. Om 20.45u volgt KV Oostende-Standard. Die wedstrijd kunt u live bekijken op Canvas en via de livestream op sporza.be.

  De andere twee halvefinalisten zijn woensdagavond bekend. Racing Genk krijgt om 20u Waasland-Beveren op bezoek. De kraker tussen Club Brugge en Charleroi (20.45u) wordt door Play Sports uitgezonden.

  Uiteraard kunt u voor alle wedstrijden ook afstemmen op sporza.be en Radio 1.

  Speelschema kwartfinales Croky Cup:

  Dinsdag 12 december:

  • 20u: KV Kortrijk - AA Gent
  • 20.45u: KV Oostende - Standard (live op Canvas)

  Woensdag 13 december:

  • 20u: Racing Genk - Waasland-Beveren
  • 20.45u: Club Brugge - Charleroi (live op Play Sports)