• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  NBA deelt boete van 15.000 dollar uit voor "fuck it" tijdens interview

  Gasol uitte zijn vreugde net iets te enthousiast.

  De Spanjaard Marc Gasol drukte zijn vreugde na een zege van zijn team Memphis Grizzlies net iets te krachtig uit. In een interview zei hij "fuck it" en de NBA gaf hem prompt een boete van 15.000 dollar.

  De Grizzlies hadden al 11 matchen op rij niet meer gewonnen, maar maandag ging Minnesota voor de bijl met 95-92. De vreugde was logischerwijs groot, maar Marc Gasol zal zijn woorden volgende keer misschien iets beter wikken en wegen.

  De Spaanse international zei in zijn interview na de match "fuck it" live op tv. Daar lachen ze in de Verenigde Staten niet mee. De basketbalspeler kreeg van de NBA een boete van 15.000 dollar, zo'n 12.700 euro.

  Het bewuste interview: