• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Nieuwe topman OHL paait fans met gratis shirt: "Zelfde filosofie als Leicester"

  Burgemeester Tobback stelde de nieuwe truitjes voor.

  Khun, de nieuwe sterke man bij OHL na de overname door King Power, heeft op zijn eerste persconferentie geprobeerd het hart van de Leuvense supporters te veroveren. "De eigenheid van deze club behouden is erg belangrijk." Alle abonnees krijgen ook een gratis truitje van de nieuwe eigenaar.

  "Ik probeer zoveel mogelijk thuiswedstrijden mee te pikken"

  OH Leuven is sinds kort in handen van de King Power Group, ook eigenaar van Leicester City. De nieuwe eigenaars lieten zich vandaag een eerste keer zien op de club. "Ik zal proberen zoveel mogelijk thuiswedstrijden mee te pikken", zei topman Khun. "Ik wil mijn aandacht verdelen tussen Leuven en Leicester."

  "Ik zie hier heel veel potentieel. Vanaf dag een had ik een positief gevoel bij de club en de stad. Ik wil hier samen met het bestuur en de supporters een mooi verhaal schrijven."

  De Thai deed ook zijn uiterste best om de harten van de supporters te veroveren. "Ik wil absoluut waken over de eigenheid van de club. Dat is heel belangrijk voor mij. De supporters hoeven niets te vrezen. Alle supporters die een abonnement nemen voor eind juli krijgen een gratis diner of een shirt."

  Op de nieuwe shirts van OHL staat net als bij Leicester vooraan King Power. Achteraan prijkt de boodschap "Amazing Thailand".

  "Willen hier rustig bouwen, net als in Leicester"

  De nieuwe eigenaar sprak ook over zijn ambities met de club uit 1B. "We willen zo snel mogelijk promoveren. In het voetbal heb je geen garanties, maar deze mooie club hoort thuis in 1A."

  "Ik kan nog niets vertellen over het budget voor komend seizoen. Ik ken de Belgische competitie nog niet. Geef me even de tijd om te inventariseren. Ik wil in Leuven rustig bouwen, op basis van dezelfde filosofie als in Leicester."