• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Algemeen directeur Constantiello is de nieuwe basketbalcoach van Luik

  Constantiello is al sinds 2010 algemeen directeur van Luik.

  Het organigram van basketbalclub Luik wijzigt. De 34-jarige Laurent Constantiello, sinds 2010 algemeen directeur van de club, wordt de nieuwe hoofdcoach. Sacha Massot zal hem bijstaan als assistent. Massot was sinds maart tijdelijk de hoofdcoach, nadat de club Thibaut Petit had ontslagen.

  Luik sloot een tegenvallend seizoen af als rode lantaarn. De Luikenaars willen volgend seizoen opnieuw in de top acht eindigen om zo de play-offs af te werken, zo klinkt het op de Facebook-pagina van de club.

  "Bovenal wil de club opnieuw een identiteit terugvinden op het parket met spelers die een houding hebben die het hoogste niveau waardig is." Boris Penninck, Louis Hazard, François L'hoest en Terry Deroover zullen volgend seizoen al zeker in het Luikse shirt aantreden.

  Facebook-post van Luik: