• home
 • video
 • pas verschenen

  Dzemaili wordt ploegmaat van Ciman bij Montréal Impact

  Blerim Dzemaili wil proeven van de MLS.

  De Zwitserse middenvelder Blerim Dzemaili wordt op uitleenbasis verhuurd aan Montréal Impact. De Canadese club uit de MLS heeft zijn start van de competitie helemaal gemist en hoopt dat deze transfer voor een ommekeer kan zorgen.

  Montréal Impact speelde in 2016 nog de finale van de MLS, maar dit seizoen loopt het voor geen meter voor de Canadezen. De ploeg van Laurent Ciman staat na 9 speeldagen 10e en voorlaatste in de Eastern Conference.

  Met de transfer van Blerim Dzemaili hoopt de club de weg naar boven te kunnen inzetten. De 31-jarige Zwitserse middenvelder heeft al een hele rist clubs versleten, onder meer FC Zürich, Bolton, Parma, Napoli en dit seizoen Bologna. Voor die club speelde hij dit seizoen nog 33 matchen.

  Maar nu is Dzemaili toe aan een nieuw avontuur. Als hij de medische tests met succes kan afleggen, kan hij op huurbasis een contract tekenen.