• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Cleveland lijdt nieuwe nederlaag tegen Houston met uitblinker Harden

  Harden was goed voor 38 punten, 10 rebounds en 11 assists.

  De Cleveland Cavaliers hebben hun 4e nederlaag in 5e wedstrijden geleden. De Houston Rockets, met uitblinker James Harden, was met 117-112 te sterk. Daar konden 30 punten van LeBron James niets aan veranderen.

  De Cleveland Cavaliers, die zich vorig jaar tot kampioen kroonden in de NBA, gaan door een moeilijke periode. Van de voorbije 4 wedstrijden verloren ze er 3 en tegen de Houston Rockets konden ze het tij niet keren.

  Bij de Rockets was James Harden de ster van de avond, met 38 punten, 10 rebounds en 11 assists. Het was al de 16e keer dit seizoen dat Harden een triple-double neerzette. Onder zijn leiding boog Houston in het derde kwart een achterstand om in een voorsprong.

  LeBron James van zijn kant maakte 30 punten voor de Cavaliers, maar kon een nieuwe nederlaag niet vermijden.

  Ondanks die nieuwe nederlaag blijven de Cleveland Cavaliers aan de leiding in de Eastern Conference. De Houston Rockets staan derde in de Western Conference.

  Een bloemlezing van de mooiste punten: