• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook Tuur Dierckx om uitleg gevraagd over zijn gokgedrag

  Antwerp maakte het nieuws bekend op zijn website.

  Video player inladen...
  0 / 0
  De Kansspelcommissie heeft ook Antwerp-speler Tuur Dierckx om uitleg gevraagd over het wedden op matchen. Het gaat over wedstrijden tijdens zijn periode bij Club Brugge.

  Tuur Dierckx is na Deschacht, Musona en Henkinet al de vierde voetballer die door de Kansspelcommissie ondervraagd werd in een onderzoek naar het gokgedrag van voetballers uit de Jupiler Pro League.

  Dierckx is nu niet meer actief in de hoogste voetbalklasse, maar het onderzoek gaat over zijn periode bij Club Brugge. Daar maakte de aanvaller in juli 2013 zijn debuut. Deze zomer verhuisde hij naar Antwerpen. Zijn nieuwe club maakte het nieuws vandaag bekend en volgt de zaak op.