Halle-Gooik beslist Futsaltopper in vier dolle minuten

vr 23 september 2016 23:04
Omar Rahou is met drie doelpunten de uitblinker van de wedstrijd.
In de hoogste klasse van het zaalvoetbal hebben Halle-Gooik en Antwerpen mekaar al op de tweede speeldag in de ogen gekeken. De titelverdediger won met 5-1.

Halle-Gooik - Antwerpen 5-1

In een gesloten en gelijkopgaande eerste helft kwam Halle-Gooik vroeg op voorsprong via Thiago. Antwerpen had een strafschop kunnen krijgen, maar die werd niet gefloten.

Na de pauze was het doelpuntenkermis. Rahou had maar enkele seconden nodig om de voorsprong van de thuisploeg te verdubbelen. De bezoekers scoorden tegen via Bouri, die balverlies genadeloos afstrafte: 2-1.

In vier dolle minuten trok Halle-Gooik het laken naar zich toe. Rahou (twee keer) en Leitao zetten de 5-1-eindstand op het bord.