• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Santos wordt beloond voor EK-winst met contractverlenging

  Of Ronaldo aanblijft als assistent-trainer is nog niet beslist.

  Fernando Santos, die Portugal voor het eerst naar de eindwinst op een groot toernooi loodste, blijft tot Euro 2020 aan het roer als bondscoach bij Portugal. Dat meldt de Portugese voetbalbond in een kort communiqué.

  Na de gewonnen EK-finale tegen Frankrijk, waar Eder in de tweede verlenging het enige doelpunt scoorde, was de contractverlenging van Fernando Santos een kwestie van tijd.

  Voor aanvang van zijn succesvolle job als Portugees bondscoach was Santos in eigen land al aan de slag bij de drie grote topclubs Porto, Sporting en Benfica én maakte hij een ommetje als club- en bondstrainer in Griekenland.