• home
 • video
 • pas verschenen

  Sam Van Rossom met succes onder het mes: "Ik heb honger"

  Sam Van Rossom kan alweer lachen na zijn operatie.

  Belgian Lion Sam Van Rossom is blij. De operatie aan zijn knie is vlekkeloos verlopen. "Ik ben uitgehongerd", zette hij meteen op Twitter. De kans dat hij dit seizoen nog in actie komt bij zijn club is wel klein.

  Van Rossom, momenteel aan de slag in Spanje bij Valencia, sukkelde al sinds november met een blessure. Uiteindelijk koos hij voor een operatie aan zijn linkerknie. Die is nu achter de rug.

  "De operatie is goed verlopen. Nu wacht ik op eten want ik ben uitgehongerd", lachte hij op Twitter. Hij bedankte ook iedereen voor de steun. De Belgian Lion mag donderdag het ziekenhuis verlaten. Hoe lang hij zal moeten herstellen, is nog niet duidelijk, maar de kans dat hij dit seizoen nog in actie kan komen, lijkt klein.