• home
 • video
 • pas verschenen

  Panathinaikos krijgt stevige straf voor rellen tegen Olympiakos

  De match kon uiteindelijk niet gespeeld worden.

  De Griekse voetbalbond heeft Panathinaikos stevig gesanctioneerd voor de rellen bij de topper Panathinaikos-Olympiakos. De Griekse topclub verliest de topper, moet drie punten inleveren en zal vier wedstrijden achter gesloten deuren moeten spelen.

  Enkele supporters van Panathinaikos eisten de hoofdrol op tijdens Panathinaikos-Olympiakos, nog voor de topper op gang was gefloten. De heethoofden gooiden vuurpijlen, stoeltjes en andere projectielen op het veld.

  De wedstrijd kon uiteindelijk niet gespeeld worden en de Griekse voetbalbond heeft Panathinaikos daar stevig voor gestraft. De Griekse club verliest de topper met 0-3 en moet ook nog eens drie punten inleveren.

  Panathinaikos moet bovendien vier thuiswedstrijden achter gesloten deuren spelen en krijgt een boete van 190.000 euro. Panathinaikos, dat in het nieuwe klassement vijfde staat, kan wel nog in beroep gaan.