• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Everton-coach: "Mirallas nog tijdje buiten strijd"

  Mirallas raakte geblesseerd in de derby tegen Liverpool.

  Kevin Mirallas staat nog eventjes aan de kant met zijn hamstringblessure. "Hij moet niet geopereerd worden en heeft alleen de gebruikelijke therapie nodig", laat Everton-trainer Roberto Martinez weten.

  Kevin Mirallas viel eind september in de derby tegen Liverpool uit met een hamstringblessure. De flankaanvaller moest door het fysieke probleem ook afzeggen voor de interlands tegen Andorra en Bosnië-Herzegovina.

  Een terugkeer van Mirallas is nog niet voor morgen. "Kevin heeft een typische sprintersblessure", vertelde Everton-coach Roberto Martinez. "We verwachten dat hij nog enkele weken buiten strijd zal zijn. Maar hij moet niet geopereerd worden en heeft alleen maar de gebruikelijke therapie nodig."

  "Het is jammer dat we Kevin kwijt zijn. Hij zat net in een goeie periode, maar we zien wel wat de komende weken opleveren." Everton staat voorlopig 17e met 6 punten uit 7 matchen.