• home
 • video
 • pas verschenen

  Kortrijk haalt Teddy Chevalier terug naar België

  Teddy Chevalier speelde van 2009 tot 2012 bij Zulte Waregem.

  Teddy Chevalier speelt volgend seizoen opnieuw in de Belgische competitie. De 25-jarige Franse spits, van 2009 tot 2012 aan de slag bij Zulte Waregem, tekende voor drie jaar bij KV Kortrijk. En de deal met Benfica over Stefan Mitrovic is rond.

  Teddy Chevalier trok vorig seizoen naar Nederland, naar RKC, maar daar werd zijn contract ontbonden. Hij scoorde elf keer in 20 matchen voor RKC, maar kwam er al sinds Nieuwjaar niet meer in actie door een dispuut met trainer Erwin Koeman.

  "Deze transfer kadert perfect in de visie van Kortrijk om beloftevolle spelers een kans te geven. Deze eerste aanvallende versterking is een signaal voor de fans dat het ons menens is."

  Mitrovic verhuist naar Benfica

  Kortrijk heeft ook de transfer van Stefan Mitrovic naar Benfica officieel bevestigd. De Servische verdediger van 22 kwam in de zomer naar Kortrijk, maar veroverde pas in januari een basisplek na het vertrek van Zukanovic. Toch kon hij de Portugese topclub overtuigen. "We doen als club een goeie zaak en zijn blij dat we opnieuw een speler kunnen lanceren naar de Europese top", meldt Kortrijk.