ma 12 april 2021 23:07
    1. 88' - Verv. Tom Davies door Nathan Broadhead
    2. 90+2' - Geel - Mason Holgate
    Premier League - speeldag 31 - 12/04/21 - 21:17

Brighton & Hove Albion en Everton hebben de punten gedeeld na een wedstrijd zonder doelpunten. Vooral voor de bezoekers is het een slechte zaak in de strijd om de top 4 van de Premier League.

Brighton is nog niet zeker van het behoud dit seizoen. Het kan alle punten goed gebruiken, maar tegen Everton zat er nooit meer in dan een gelijkspel.

Rode Duivel Leandro Trossard stond in de basis en mocht de hele wedstrijd meespelen. Hij kreeg een aantal schietkansen, maar telkens werd de bal afgeblokt door een bezoeker.

Ook Everton schiet met een gelijkspel amper iets op. Het blijft 8e in de stand en doet dus een slechte zaak in de strijd om de CL-plaatsen.

90+3' tweede helft
    90+3'
    Leandro Trossard (Brighton & Hove Albion) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt.
    90+2'
    Pascal Groß (Brighton & Hove Albion) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt.
    90+2'
    90+1'
    Mason Holgate (Everton) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
    90+1'

2 - extra time

Er komen 2 minuten extra tijd bij.
    90+1'
    Alex Iwobi (Everton) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
    89'
    Adam Lallana (Brighton & Hove Albion) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
    84'
    Pascal Groß neemt de hoekschop voor Brighton & Hove Albion. Hij dropt de bal centraal voor doel.
    83'
    82'
    Michael Keane (Everton) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Danny Welbeck (Brighton & Hove Albion).
    81'
    Tom Davies (Everton) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
    81'
    Gylfi Sigurdsson (Everton) kan aanleggen met zijn linkervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt.
    78'
    Lewis Dunk (Brighton & Hove Albion) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.