1. 43' - Doelpunt - Ollie Watkins (0 - 1)
Premier League - speeldag 31 - 10/04/21 - 16:01
43'
Ollie Watkins
0 - 1
43'

Liverpool is door het oog van de naald gekropen tegen Aston Villa. Pas in de toegevoegde tijd besliste Trent Alexander-Arnold de wedstrijd met een heerlijke knal. Liverpool doet zo een uitstekende zaak met het oog op een CL-ticket.

Liverpool zit in de hoek waar de klappen vallen. Zowel in de competitie als in de Champions League sputterde de machine.  Vlak voor rust kreeg de thuisploeg een zoveelste klap te verduren wanneer Watkins Aston Villa op voorsprong schoot.

In het begin van de tweede helft stelde Salah orde op zaken. In de openingsminuten van de wedstrijd miste hij nog een uitgelezen kans, maar bij zijn herkansing was het wel raak. De eerste veldgoal op Anfield in 2021!

Toch moest de thuisploeg op zijn hoede zijn. Op het uur pakte Trezeguet uit met een schot met buitenkant voet. Aston Villa zag een nieuwe voorsprong uiteenspatten op de paal.

Het werd geen 7e nederlaag op rij op Anfield voor Liverpool.  Sterker nog, Trent Alexander-Arnold zorgde voor de winnende treffer in de slotminuten. Met een heerlijke knal katapulteert de rechtsachter zijn ploeg naar een voorlopige 4e plek in het klassement. De strijd om de CL-tickets is nog niet gelopen in de Premier League.

De heerlijke pegel van Alexander-Arnold:

Watkins en Salah hingen de bordjes gelijk:

90+6'
De poging wordt gered door Emiliano Martínez (Aston Villa). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen.
90+5'
De ref fluit voor een fout, Sadio Mané (Liverpool) heeft hands gemaakt.
90+5'
Anwar El Ghazi (Aston Villa) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren.
90+1'
Redding van Emiliano Martínez (Aston Villa), die de bal al duikend kan pareren.
90+1'
Thiago (Liverpool) haalt uit met zijn rechter...
90+1'

87'
Diogo Jota (Liverpool) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
85'
Aston Villa
85'
Ollie Watkins (Aston Villa) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
82'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Ollie Watkins (Aston Villa) stond buitenspel.
77'
De poging wordt gered door Alisson (Liverpool). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen.
77'
Ross Barkley (Aston Villa) haalt uit met zijn linker...
75'
74'
74'
Aston Villa krijgt een vrije trap. Andrew Robertson (Liverpool) haalde Trezeguet onderuit.
73'
Aston Villa
73'
Matt Targett (Aston Villa) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.