Virton
0-1
Deinze
      Challenger Pro League - speeldag 12 - 05/11/22 - 16:01

Deinze heeft zaterdagnamiddag tijdens de twaalfde speelronde van de Challenger Pro League de volle buit meegegraaid bij Virton. Het werd 0-1 in Belgisch Luxemburg, Alessio Staelens was de matchwinnaar voor de bezoekers met een knap doelpunt.

Doelpunten:

• 27' 0-1 Staelens

Na ruim een kwart van de wedstrijd opende Alessio Staelens de score voor Deinze. De middenvelder plukte het leer heerlijk uit de lucht en trapte laag in de verre hoek binnen.

Het zou meteen het winnende doelpunt zijn, want de thuisploeg was niet bij machte om na de rust nog tegen te prikken.

Dankzij de nipte overwinning schuiven de Oost-Vlamingen op naar de achtste plaats in de rangschikking van de op één na hoogste Belgische voetbalafdeling met 14 punten. Virton blijft elfde en voorlaatste, met 9 punten.