Immense vreugde bij Batshuayi na zijn doelpunt.

1. 27' - Doelpunt - Étienne Capoue (1 - 0)
    The Emirates FA Cup - speeldag 1 - 16/03/19 - 13:16
    27'
    Étienne Capoue
    27'
    1 - 0

Crystal Palace heeft zich niet kunnen plaatsen voor de halve finales van de FA Cup. Michy Batshuayi scoorde wel op Watford, maar de thuisploeg trok uiteindelijk aan het langste eind.

Watford-Crystal Palce was geen pot hogeschoolvoetbal, maar wel een aangenaam kijkstuk in een heerlijk bekersfeertje. De thuisploeg kwam halfweg de eerste helft op voorsprong. Na een corner stond Capoue op de juiste plaats om de 1-0 binnen te duwen.

Een bedrijvige Batshuayi kon de bezoekers pas na het uur langszij brengen. De Rode Duivel strafte slap verdedigend werk van Mariappa af en nam doelman Gomes te grazen met een overhoeks schot.

Toch was het uiteindelijk Watford dat het laatste woord had, dankzij een gouden wissel van coach Javi Gracia. Gray scoorde immers twee minuten na zijn invalbeurt, na een knappe assist van Pereyra.

Bekijk de doelpunten:

90+4'
    Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
    90+2'
    De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Andre Gray (Watford) stond buitenspel.
    90+1'

90'
    James Tomkins (Crystal Palace) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
    89'
    Andros Townsend neemt de hoekschop voor Crystal Palace. Hij dropt de bal centraal voor doel.
    87'
    Luka Milivojevic (Crystal Palace) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt.
    87'
    Andre Gray (Watford) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op James Tomkins (Crystal Palace).
    86'
    Luka Milivojevic (Crystal Palace) helpt zijn doelman een handje en veegt de bal van de lijn.
    86'
    De voorzet komt tot bij Craig Cathcart (Watford). Zijn kopbal gaat richting doel...
    86'
    Gerard Deulofeu neemt de hoekschop voor Watford. Hij dropt de bal centraal voor doel.
    85'
    85'
    84'
    Redding van Vicente Guaita (Crystal Palace), die de bal al duikend kan pareren.
    84'
    Troy Deeney (Watford) haalt uit met zijn rechter...
    83'
    Jeffrey Schlupp (Crystal Palace) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Troy Deeney (Watford).