79'
90+1'
1 - 5
90+1'

In de Premier League heeft Arsenal zich op de derde plaats genesteld na een ruime 1-5-zege op het veld van Fulham. De thuisploeg mocht lange tijd aanspraak maken op puntengewin, maar in het laatste kwart van de match duwde Arsenal nog eens stevig door.

Arsenal pakte eerder deze week in de Europa League zijn achtste overwinning op een rij en ook op Craven Cottage was de ploeg van coach Unai Emery bij de les. Lacazette prikte de 0-1 na een halfuur binnen, maar net voor de pauze zorgde Schürrle voor de gelijkmaker met een stifter.

Met zijn tweede van de namiddag tekende Lacazette al snel voor een nieuwe bonus, maar de beslissing kwam er pas na ruim een uur.

Aaron Ramsey stond nog maar iets meer dan een halve minuut op het veld toen hij een aanval uit het boekje in stijl afrondde. Daarna nam Aubameyang nog twee rozen voor zijn rekening.

90+1'

Arsenal

Pierre-Emerick Aubameyang kan scoren voor Arsenal. De assist komt op naam van Aaron Ramsey.
90+1'

90'
André Schürrle (Fulham) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
85'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: André Schürrle (Fulham) stond buitenspel.
83'
Jean Michaël Seri (Fulham) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Granit Xhaka (Arsenal).
82'
Aaron Ramsey (Arsenal) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
79'

Arsenal

Pierre-Emerick Aubameyang kan scoren voor Arsenal. De assist komt op naam van Héctor Bellerín.
78'
Vrije trap voor Arsenal. Aboubakar Kamara (Fulham) hield Alexandre Lacazette vast en dat had de scheidsrechter gezien.
75'
Aboubakar Kamara (Fulham) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
74'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Aleksandar Mitrovic (Fulham) stond buitenspel.
73'
Lucas Torreira (Arsenal) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Kevin McDonald (Fulham).
73'
De poging wordt gered door Bernd Leno (Arsenal), die geen rebound weggeeft.
73'
De voorzet komt tot bij Aleksandar Mitrovic (Fulham). Zijn kopbal gaat richting doel...
73'
Aaron Ramsey (Arsenal) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Luciano Vietto (Fulham).
71'
Bij Fulham wordt de hoekschop genomen door Jean Michaël Seri. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal.