Jupiler Pro League - speeldag 4 - 13/04/19 - 18:00
    Frank Boya
    1 - 2
    Frank Boya
    78'

Moeskroen heeft nog steeds niet kunnen winnen in Play-off II. Tegen Zulte Waregem leek het op weg naar zijn eerste verdiende driepunter, maar in de slotseconde profiteerde Bjordal van chaos bij een hoekschop: 2-2.

Bekijk de goals uit Zulte Waregem - Moeskroen (2-2)

Zulte Waregem - Moeskroen in een notendop:

• Sleutelmoment: Moeskroen lijkt op weg naar de overwinning wanneer de extra tijd bijna voorbij is. Maar Zulte Waregem krijgt nog een hoekschop en benut die optimaal. Bjørdal zorgt op de valreep voor de 2-2.
    • Man van de match: Louis Bostyn kreeg de voorkeur op Sammy Bossut en beschaamde dat vertrouwen niet. Hij pakte uit met enkele knappe reddingen én zorgde in de slotfase zowaar voor de assist bij de gelijkmaker van Bjørdal.
    • Opvallend: Bij Moeskroen is het contrast tussen de competitie en play-offs immens. Na de winterstop verloor het in de competitie geen enkele keer meer en speelde het 2 keer gelijk. Het rapport in Play-off II is met 1 op 12 een pak minder goed.

90+4'

Moeskroen leek op weg naar z'n eerste overwinning in Play-off II, maar een late gelijkmaker van Bjørdal stak daar een stokje voor. De wedstrijd eindigt op 2-2.
    90+3'

Bjørdal op de valreep!

Zulte Waregem komt in de extra tijd nog langszij! Doelman Bostyn rukt mee naar voren op een hoekschop en kopt de bal door naar Bjørdal. Die maakt er van dichtbij 2-2 van. Bostyn botste bij z'n assist wel zwaar tegen Boya en moet even bekomen.
    90+2'
    90+1'

2 - extra time

Er komen 2 minuten extra tijd bij.
    90'
    Het vet lijkt van de soep. Moeskroen verdedigt z'n voorsprong, terwijl Zulte Waregem niet in staat lijkt om nog eens terug te keren.
    82'

Pierrot laat het liggen

Pierrot krijgt zomaar een uitgelezen kans om de wedstrijd helemaal te beslissen. Maar hij besluit van dichtbij op Bostyn. Zulte Waregem leeft nog.
    82'
    81'
    78'

Boya neemt Bostyn te grazen!

Zulte Waregem is alweer op achtervolgen aangewezen na de hoekschop voor de bezoekers. Bostyn kan Pierrot en Godeau nog van een treffer houden, maar de poging van Boya is er te veel aan.
    77'

Bostyn voorkomt de 1-2

Moeskroen komt akelig dicht bij de 1-2. Bakic haalt in één tijd uit op een voorzet, Bostyn kan zijn schot nog net over de lat duwen.
    72'
    72'
    Peeters komt er wel erg stevig invliegen bij Mohamed. Hij mag niet mopperen dat Dierick het bij geel houdt.
    70'
    66'
    66'

Bürki brengt de thuisploeg langszij!

Zulte Waregem hijst zich weer op gelijke hoogte van Moeskroen. Bürki haalt van ver uit en plaatst de bal net buiten het bereik van Butez. Die gaat nog even protesteren bij scheidsrechter Dierick voor een vermeende fout en dat levert hem een gele kaart op.
    62'
    Sylla komt plots alleen voor Butez, maar krijgt de bal niet voorbij de doelman. Pijnlijke misser, maar er was ook al gevlagd voor buitenspel.