Barcelona kan ook niet winnen in Cadiz en verliest De Jong en Koeman met rood

  1. 40' - Verv. Fali door Jens Jønsson
  1. 90+6' - Geel - Sergio Busquets
  2. 90' - Geel - Tomás Alarcón
  3. 88' - Geel - Carlos Akapo
  4. 80' - Verv. Sergiño Dest door Riqui Puig
  5. 79' - Verv. Isaac Carcelén door Carlos Akapo
  6. 73' - Verv. Pablo Gavi door Nico Gonzalez
  7. 68' - Verv. Luuk de Jong door Philippe Coutinho
  8. 68' - Geel - Varazdat Haroyan
  9. 65' - Geel - Sergi Roberto
  10. 65' - Geel 2 - Frenkie de Jong
  11. 61' - Geel - Frenkie de Jong
  12. 57' - Verv. Álvaro Negredo door Anthony Lozano
  13. 57' - Verv. Santiago Arzamendia door Alberto Perea

  Barcelona raakt maar niet uit de startblokken in de Primera Division. Na een draw tegen Granada raakte de ploeg van Ronald Koeman ook niet voorbij Cadiz: 0-0. Zo komt coach Koeman nog meer onder druk te staan.

  Cadiz en Barcelona serveerden slappe koffie voor de pauze, maar dat veranderde in de tweede helft. Memphis Depay kon net niet bij een voorzet van landgenoot Luuk de Jong om Barcelona op voorsprong te zetten.

   

  Maar in minuut 65 kregen de kansen van Barcelona een fikse knauw. Frenkie de Jong miste zijn controle en raakte Espino in een poging om toch balbezit te houden. De ref zag er een tweede gele kaart in, tot ontzetting van Koeman.

   

  Net daarvoor had Ter Stegen Barcelona al rechtgehouden en dat deed hij ook na de rode kaart voor De Jong met een redding tegen Salvi Sanchez. In de extra tijd liet Memphis Depay nog een uitgelezen kans liggen op de 0-1.

   

  Na die kans gingen de poppetjes aan de zijlijn nog een keer aan het dansen. Koeman had weer een discussie met de scheidsrechter en het was zijn laatste discussie, want de Nederlandse trainer werd weggestuurd. Barcelona blijft met 9 op 15 hangen op de zevende plaats.

  De actie die Frenkie de Jong zijn tweede geel opleverde

  Een van de knappe saves van Ter Stegen

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 98 match afgelopen
  2. De poging wordt gered door Marc-André ter Stegen (FC Barcelona). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen. tweede helft, minuut 97.
  3. Tomás Alarcón (Cádiz CF) haalt uit met zijn rechter... tweede helft, minuut 97.
  4. Víctor Chust (Cádiz CF) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 97.
  5. Alberto Perea (Cádiz CF) kan aanleggen met zijn linkervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 97.
  6. Sergio Busquets (FC Barcelona) gaat in de fout en dat wordt door de scheidsrechter als spelbederf gezien. tweede helft, minuut 96.
  7. Gele kaart voor Sergio Busquets van FC Barcelona tijdens tweede helft, minuut 96
  8. Anthony Lozano (Cádiz CF) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 94.
  9. Memphis Depay (FC Barcelona) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 94.
  10. Salvi Sánchez (Cádiz CF) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 94.
  11. Memphis Depay (FC Barcelona) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren. tweede helft, minuut 93.
  12. Vrije trap voor FC Barcelona. Jens Jønsson (Cádiz CF) hield Nico Gonzalez vast en dat had de scheidsrechter gezien. tweede helft, minuut 92.
  13. Philippe Coutinho (FC Barcelona) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 91.
  14. Er komen 5 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  15. Gele kaart voor Tomás Alarcón van Cádiz CF tijdens tweede helft, minuut 90
  16. FC Barcelona krijgt een vrije trap. Tomás Alarcón (Cádiz CF) haalde Memphis Depay onderuit. tweede helft, minuut 90.
  17. Gele kaart voor Carlos Akapo van Cádiz CF tijdens tweede helft, minuut 88
  18. Carlos Akapo (Cádiz CF) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Memphis Depay (FC Barcelona). tweede helft, minuut 88.
  19. Carlos Akapo (Cádiz CF) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Riqui Puig (FC Barcelona). tweede helft, minuut 87.
  20. Hoekschop voor Cádiz CF. Tomás Alarcón trapt die naar de tweede paal. tweede helft, minuut 86.