Ga naar de inhoud
Eddy Snelders en Ruben Van Gucht in Tubeke.

Blog: De Duivels trainen donderdag niet in München: "Geen pottenkijkers"

 di 29 juni 2021 20:00

Nog 3 dagen en de Rode Duivels treden in de kwartfinales aan tegen Italië. Er is vandaag getraind in het nationale oefencentrum, doelpuntenmaker Thorgan Hazard en reservedoelman Matz Sels hebben met de pers gebabbeld en in de vooravond sijpelde het nieuwtje door dat de Belgische selectie donderdagavond niet zal trainen in speelstad München.

de dag van de rode duivels

19:49

EK-dorpen in Vlaanderen zijn nu al op veel plaatsen volzet

19:48

Van Gucht: "Rode Duivels willen de tegenstander geen informatie geven"

19:30

Rode Duivels gebruiken rustdag om te herstellen

19:01

Programma woensdag 30 juni

- 16.30 uur: persconferentie met Youri Tielemans en Dries Mertens
- 17.30 uur: training (eerste kwartier open)

17:45

Wat als De Bruyne en Hazard het niet halen?

"Als De Bruyne en Hazard fit zijn, zou ik hen vrijdag allebei opstellen. Als Hazard niet fit is, zou ik Carrasco zetten. Carrasco is niet gelukkig en Martinez kan hem gelukkig maken, zeker op die linkerkant", zegt Eddy Snelders.

"Als De Bruyne het niet haalt, is het een ander paar mouwen. Kies je dan voor een flankspeler genre Mertens of Doku? Of ga je je middenveld wat meer stofferen en Dendoncker naast Witsel zetten, zodat Tielemans wat kan opschuiven in een vrijere rol? Ik zou voor die laatste optie gaan met een versterkt middenveld."



17:41

Snelders: "Goed om hier te blijven"

17:40

Het is een goed idee om zo lang mogelijk in Tubize te blijven. Hier trainen in een goeie accommodatie zonder pottenkijkers, dan de bus op naar Charleroi en een uurtje vliegen naar München. Wat De Bruyne en Hazard betreft, denk ik dat Martinez nu al weet of ze zullen kunnen spelen of niet.

Analist Eddy Snelders
17:37

Geen training in München

Roberto Martinez zal donderdag, een dag voor de kwartfinale tegen Italië, niet in München trainen. De bondscoach opteert voor een laatste training in Tubize. Pas daarna vliegt de selectie naar München.

Op die manier kan Martinez mogelijk stokken in de wielen van de pottenkijkers steken en moet hij over de revalidatie van Kevin De Bruyne en Eden Hazard niet in zijn kaarten laten kijken.

16:45
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
16:17

Einde open kwartier

De eerste 15 minuten van de training zitten erop. De livestream wordt uitgeschakeld.

16:15
16:10

12 + 3

We zien in het openingskwartier 12 veldspelers trainen: Carrasco, Mertens, Dendoncker, Trossard, Batshuayi, Denayer, Boyata, Chadli, Doku, Vanaken, Benteke en Praet. De keepers Courtois, Sels en Kaminski warmen zich apart op.

16:09
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
16:05
16:00

Eden Hazard slaat voor de training een praatje met de bondscoach:

15:45

Bekijk de persconferentie met Mat Sels

15:43

Einde persbabbels

De persconferenties zitten erop. Om 16 uur gaat de training van start. Het eerste kwartier kunt u hier bekijken.