• home
 • video
 • pas verschenen

  Spartak Moskou laat goudhaantje Quincy Promes naar Sevilla trekken

  De buitenlandse clubs proberen deze zomer hun slag te slaan met enkele welgemikte transfers. Volg hier de belangrijkste bewegingen op de internationale transfermarkt.

  Fase per fase

  1. 07 uur 43. Quincy Promes voor vier jaar naar Sevilla. Quincy Promes maakt al sinds 2014 het mooie weer bij Spartak Moskou, maar nu zoekt de Nederlandse aanvaller andere oorden op. Sevilla heeft 20 miljoen veil voor de topschutter van Moskou: Promes scoorde de afgelopen vier seizoenen 66 keer voor de Russische club. De Nederlander legt vandaag zijn medische testen af en zou dan een contract voor vier seizoenen tekenen.
  2. 31-08-2018.
  3. 08 uur 57. Lozano en Gutierrez herenigd bij PSV. PSV heeft de Mexicaanse middenvelder Érick Gutiérrez vastgelegd. De 23-jarige international komt over van Pachuca. Hij moet wel nog medische testen afleggen. Hij tekent voor 5 jaar. De Mexicaan wordt bij PSV herenigd met zijn boezemvriend Hirving Lozano. Ze komen beiden uit de jeugdopleiding van Pachuca en speelden acht jaar samen bij de Mexicaanse club. Lozano verhuisde vorig jaar al van Pachuca naar Eindhoven.
  4. 30-08-2018.
  5. 19 uur 43. Lokilo wordt verhuurd aan "ambitieuze club". Jason Lokilo (19) gaat een jaartje in de Franse tweede klasse rijpen. De winger wordt door Crystal Palace verhuurd aan FC Lorient. Lokilo maakte in 2015 de overstap van de Anderlecht-jeugd naar die van Crystal Palace en speelde vorig seizoen één match bij het eerste elftal. "Ik ben blij dat ik dit seizoen voor Lorient mag uitkomen. Dit is een ambitieuze club die jongeren de kans geeft om zich te ontwikkelen", reageert Lokilo. .
  6. 13 uur 39. Stoke verhuurt Belgische U21-international Ngoy aan Grashopper Zürich . Julien Ngoy (20) ruilt Engeland voor Zwitserland en speelt voor de rest van het seizoen voor Grashopper Zürich. Stoke City, dat vorig seizoen degradeerde uit de Premier League, leent hem uit mét aankoopoptie. De 4-voudige belofte-international ruilde in 2013 de jeugd van Club Brugge voor de jeugd van Stoke. In december 2016 debuteerde hij in het eerste elftal. Verder dan 6 competitieduels kwam hij niet. In de terugronde vorig seizoen werd hij al uitgeleend aan derdeklasser Walsall. Hij scoorde daar 3 keer in 13 matchen. Grashopper is een traditieclub in Zwitserland met 27 titels. Vorig seizoen was Zürich wel maar 9e (op 10) en het begon ook deze competitie slecht met 4 op 15.
  7. 29-08-2018.