Licht geblesseerde Noa Lang en Simon Mignolet ontbreken tegen Genk

  Noa Lang viert hier de 1-3 tegen Anderlecht.

  Simon Mignolet en Noa Lang zullen zondag niet in actie komen tegen Racing Genk op de laatste speeldag van de Champions play-offs. Beide spelers zijn volgens Club Brugge licht geblesseerd en zitten niet in de wedstrijdselectie.

  Club Brugge heeft zijn selectie voor de wedstrijd tegen Genk bekendgemaakt. Simon Mignolet en Noa Lang ontbreken allebei met lichte blessures.

   

  Mignolet en Lang willen wellicht geen risico's nemen met het oog op de komende weken. De doelman trekt met de Rode Duivels naar Euro 2020, Lang is geselecteerd voor de eindfase van het EK voor beloften met Jong Oranje.

   

  Lang kwam natuurlijk negatief in het nieuws bij de titelviering van Club Brugge. Daarin zong hij mee met enkele Club-fans "nog liever dood dan Sportingjood". Het bondsparket is alvast een onderzoek gestart.