Lierse Kempenzonen zet trainer Rocky Peeters op de keien

  Rocky Peeters

  Rocky Peeters

  Amateurclub Lierse Kempenzonen, troosteloos laatste in de eerste amateurklasse, heeft beslist om de samenwerking met trainer Rocky Peeters te beëindigen. Dirk Gyselinkcx wordt de nieuwe T1.

  De stoel van Rocky Peeters bij Lierse Kempenzonen was al een tijdje aan het wankelen. De club kon in 7 wedstrijden nog maar één keer winnen en is momenteel de hekkensluiter in Eerste Amateur. Dinsdagavond gaf het bestuur het definitieve zetje: Rocky Peeters moet opkrassen. Dirk Gyselinckx is zijn opvolger.

   

  "Dirk was al regelmatig betrokken in de werking van het A-elftal en is een man van het huis. Samen met de spelers, de andere leden van de technische staff en de technische coördinator richten zij zich vanaf morgen voor 100% op het vervolg van de competitie, met de wedstrijd van zaterdag op Charleroi als eerste afspraak", klinkt het.